Dobro nam došli!
 
 
Restoran Kadena smjestio se na Zenti ponad lučice i plaže. S terase restorana pruža se pogled na Brač, Šoltu i Hvar, a gosti ne ostaju uskraćeni za taj pogled niti zimi, jer ih od njega dijeli samo staklena stjenka.
 
 
U ekskluzivno uređenoj sali restorana cijeli je jedan zid ukrašen bocama, a to je ujedno i izložbeni prostor preko 400 kvalitetnih i vrhunskih vina koje gostima prezentira sommelier Damir Slavaković. Veliki broj vrhunskih vina može se naručiti na čaše, a dio restorana čini i lounge bar u kome se često održavaju vodene vinske degustacije. Garancija posebnih gastronomskih doživljaja je priznati kuhar Braco Sanjin. Osnovne odrednice kuhinje su kreativnost i sofisticirana priprema vrhunskih namirnica, a riblje i mesne delicije mogu se uz pojedinačne narudžbe kušati u većem broju sljedova kroz degustacijske menije. Uz lokalne namirnice od kojih svaka ima svoju priču gostima se nude i jela s tartufima, šparogama, divljom rižom.
 
 
Otvaramo vam svoja vrata u savršeni svijet vrhunske gastronomije i najboljih hrvatskih i svijetskih vina. U predivnom spoju mora, sunca i vjetra uronite svim svojim osjetilima u jednu novu priču, priču kojom vas vodi naše vrhunsko osoblje.
 
Restoran Kadena
 
:: Lokacija
:: Foto galerija

 

 

 
 
 
 
KONTAKTI
 
 

Ivana pl. Zajca 4, Split

Mob: 091 / 522 66 85

Tel: 021 / 389 400

Fax: 021 / 389 400

Email: info@restorankadena.com

 
 
 
RADNO VRIJEME
 
 

Od ponedjeljka do nedjelje:
12:00 - 24:00

 
Broj mjesta: 100
Broj mjesta terasa: 85
Parking mjesta: 25
 
 
 
PRIJATELJI RESTORANA
 
 

Matuško vina

Matošević vina

Trapan vina

Korta Katarina

Zlatko Gall
 
 
 
PRATITE NAS NA: